Розкрито незвичайний дизайн смартфона LG K92 5G

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За даними мережевих інформаторів, найближчим часом компанія LG представить новий середньобюджетний смартфон LG K92 з підтримкою мереж п’ятого покоління. Ще до оголошення дати презентації авторитетний інсайдер Еван Бласс опублікував прес-рендер пристрої, який в деталях розкриває особливості його зовнішнього вигляду.

Судячи з наданим зображень, LG K92 5G отримає основну камеру, представлену чотирма датчиками з максимальною роздільною здатністю 64 мегапікселів. Пристрій також примітно великим отвором для Фронталки в дисплеї і відсутністю яскраво вираженого виступає модуля в області тильної камери. Крім того, апарат обзавівся винесеним окремо блоком спалаху, що включає відразу чотири світлодіода.

Інші характеристики пристрою джерело не призводять. Відомо лише, що новинка отримає 3,5-мм аудіороз’єм і апаратну клавішу виклику голосового помічника Google Assistant. Судячи з опублікованого зображенню, ще однією особливістю моделі стане скляна задня кришка з двокольорового забарвленням. Дата презентації і ціна LG K92 5G невідомі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.