LG продовжує експериментувати: смартфон K92 5G здивує своїм дизайном

Компанія LG, схоже, вирішила потроху експериментувати не тільки з форм-фактором своїх смартфонів, але і з дизайном. Раніше ми отримали флагманський Velvet і схожу на нього модель подешевше, потім модель K42 здивувала оформленням задньої сторони. Тепер на черзі K92 5G, який також ззаду виглядає вельми незвично. Тим паче в даному випадку тут є, що розглядати.

По-перше, незвично виглядає оформлення основної камери – як мінімум на рендері модулі схожі на якісь бульбашки. По-друге, явно виділяється гігантський спалах, до того ж він розміщений окремо. Своєрідною родзинкою стане двоколірне оформлення, хоча цим вже нікого не здивувати. Але також варто звернути увагу і на рамку. Вона має досить складну форму і, ймовірно, виконана з металу.

Як це буде виглядати на реальних фото, не дуже зрозуміло, але LG можна похвалити в будь-якому випадку, так як більшість компаній не тільки не експериментують, а часто навіть відмовляються від якогось класичного дизайну на користь трендів. Залишається додати, що дана модель вийде для американського оператора Cricket, але навряд чи стане для нього ексклюзивом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.