В iOS 14 з’явилася можливість змінювати іконки

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

ОС для iPhone все більше привертає увагу користувачів. Нещодавно була виявлена ​​можливість змінювати дизайн іконок для iOS 14. При цьому раніше Apple виступала проти індивідуалізації ОС.

Деякі користувачі Мережі почали заробляти на кастомізованих іконках. Наприклад, дизайнер зміг отримати $ 9240 за ніч, створюючи іконки для iOS 14. Через 13 років існування ОС творці дозволили змінити її зовнішній вигляд. При цьому компанія не стала пропонувати певні теми або шаблони, а дала можливість власникам самостійно їх вибирати.

Дане нововведення є одним з небагатьох для зміни дизайну робочого столу. Раніше стало можливим змінювати місце знаходження віджетів на робочому столі. Власники вирішили експериментувати з даним інструментом. Наприклад, iOS 14 тепер може матидизайншостої версії в стилі скевоморфізм. Його застосовували в перших версіях ОС. Даний стиль інтерфейсу імітує справжні матеріали і текстури.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

https://twitter.com/dessy_ocean/status/1307272412497674240

Для перетворення інтерфейсуiPhone необхідно відкрити програму «Команди» і використовувати «Додати дію», вбити в пошуковий рядок «Відкрити додаток», взяти «Відкриття програми», після цього «Вибрати». На екрані виникне список програм, які встановлені на смартфоні. Необхідно знайти і вибрати програму для зміни іконки. Система зможе додати для нього ярлик. Надалі потрібно відкрити додаткове меню, натиснути «Додати на екран” Додому “», ввести назву в поле «Ім’я і значок на головному екрані» і вибрати спливаюче меню «Вибрати фото», яке можна відредагувати. Далі натиснути «Вибрати» в правому нижньому кутку екрану -> «Додати» -> «Готово».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.