Vivo X50 Pro потрапив в топ-3 рейтингу камер за версією DxOMark

Фахівці бенчмарку DxOMark після невеличкої паузи відновили тестування камер смартфонів. Розпочали вони восени з флагманського vivo X50 Pro + . Нагадаємо, смартфон отримав великий 1 1 / 1,3-дюймовий 50-мегапіксельний сенсор Samsung ISOCELL GN1 з розміром пікселя 1,2 мкм. Як зазвичай, пристрій протестували в різних умовах і порівняли з конкурентами.

Зробивши велику кількість знімків в найрізноманітніших умовах, експерти DxOMark відзначили високу деталізацію і низький рівень шуму навіть при слабкому освітленні, точний баланс білого і приємні кольори, широкий динамічний діапазон, хорошу деталізацію при будь-якому наближенні і часто точну експозицію з природним балансом білого при нестачі світла.

З мінусів по частині фото відзначаються ореоли навколо рухомих об’єктів, артефакти в висококонтрастних сценах, артефакти при середньому наближенні і недостатня експозиція і неприродні кольори при використанні ультраширококутної камери.

При зйомці відео експертам сподобалися: точна експозиція, мала кількість шуму, швидке автофокусування, ефективна стабілізація і хороша деталізація. Мінусів при записі роликів трохи: спотворення кольорів в приміщенні, періодична нестабільність автофокусу і часом помітне перемикання кадрів.

«Vivo X50 + показав хороші результати в тестах, посівши третє місце в нашій базі даних. Телефон робить деталізовані знімки з низьким рівнем шуму і гарною передачею кольору в більшості умов. За флагманськими стандартами, трохи тьмяна ширококутна камера – єдине реальне слабке місце. Якість відео також гарне, хоча і є проблеми з передачею кольору », – відзначили співробітники видання.

За підсумками всіх тестів vivo X50 Pro + отримав 139 балів за фото і 104 бали за відео з середньою оцінкою 127, що поставило його на третє місце в загальному рейтингу мобільних камер.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я