Xiaomi Mi 10T Pro – кращий флагманський смартфон цього року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi цього року представила безліч нових технологічних продуктів. Однак цього разу виробник здивував, випустивши «смартфон майбутнього».

Нижче опишемо всі переваги та недоліки:

До переваг відносимо:

Mi 10T Pro оснащений процесором Snapdragon 865, який підтримує мережу 5G. Стильний зовнішній вигляд, красиве оформлення, закруглені краї дисплея відразу привертають увагу. Роздільна здатність дисплея також радує – 2440х1080. Частота оновлення екрану 144 Гц. Розмір екрану 6,67 дюйма. Як і багато смартфонів Xiaomi, Mi 10T Pro володіє шаленим великим об’ємом акумулятора – 5000 мАг. Що дозволяє довгий час залишатися на зв’язку і без проблем дивитися улюблені фільми. А ще супер круте нововведення – телефон настільки розумний, що може сам редагувати картинку на екрані, якщо вона має відсутні частини. Все це стало можливим завдяки MEMC-чіпу. Швидка потужна зарядка 33 Вт, яка йде в комплекті. Оперативна пам’ять представлена ​​в широкому діапазоні – 8 Гб, 128 Гб, 256 Гб. Покупцеві буде легше визначитися, так як кожен зможе купити смартфон для себе. Селфі камера аж 20 Мп! Головна задня камера має роздільну здатність 108 Мп, інші дві камери – 13 Мп і 5 Мп відповідно. Камери розташовані настільки гармонійно, що смартфон виглядає акуратно і елегантно.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

 

До недоліків:

Незважаючи на те, що смартфон супер крутий, розробники вирішили, що такий важливий момент, як відсутність бездротової зарядки не упустить цінності смартфона в очах покупців.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.