Кращий камерофон Huawei P30 Pro з сервісами Google рекордно подешевшав

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Huawei P30 Pro ще не втратив актуальність, незважаючи на те, що вже через лічені тижні може відбутися прем’єра флагманів Huawei Mate 40, а на початку 2021 року вийде сімейство Huawei P50. Якщо, звичайно, американські санкції не внесуть корективи в плани компанії з Шеньчженя. Таким чином, навесні на ринку буде близько дюжини новіших флагманів, ніж модель P30 Pro. Незважаючи на це, смартфон 2019 року є прекрасною покупкою, особливо зараз, коли його ціна впала до мінімальної позначки.

Модель з’явилася в продажу за ціною 890 доларів або більше 25 тисяч гривень. Зараз пристрій подешевшав в офіційній роздробі до 17 999 гривень, тобто він тратив в ціні значних 7 тисяч гривень за конфігурацію пам’яті в 6/128 Гб.

Зазначимо, Huawei P30 Pro – останній флагман компанії поряд зі стандартним виданням з сервісами Google відразу з коробки. У зв’язку з тим, що модель вийшла до введення американських санкцій, вона не втратила доступу до Google Mobile Services і для повноцінної роботи безконтактних платежів на базі технології Google Pay ніяких додаткових маніпуляцій зі смартфоном проводити не доведеться. Завершуючи тему програмного забезпечення, відзначимо наявність операційної системи Android 10 і прошивки EMUI 10.1. При цьому з коробки встановлені Android 9.0 Pie і EMUI 9.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Флагман 2019 року оснащений дисплеєм OLED діагоналлю 6,47 дюйма. Екран відрізняється підтримкою HDR10, інтегрованим сканером відбитків пальців і вигнутими бічними гранями. Роздільна здатність – Full HD +. У краплевидному вирізі встановлена ​​фронтальна камера на 32 Мп. Однією з цікавих особливостей дисплея в смартфоні є те, що він використовується замість розмовного динаміка.

Роздільна здатність основної камери становить 40 Мп + 20 Мп + 8 Мп. Її ключовою фішкою є 8-мегапіксельний перископний телеоб’єктив з 5-кратним оптичним зумом. Смартфон може похвалитися оптостабом і фазовим автофокусуванням. Підтримкою PDAF обзавівся і ультраширококутний модуль. Знімати відео смартфон може в 4K UHD при 30 к / сек. Трохи правіше від трьох модулів на тильній панелі встановлені спалах і камера.

Серцем Huawei P30 Pro виступає однокристальна система Kirin 980. Виріб не отримав модемної плати для підтримки мобільних мереж п’ятого покоління. Чіп працює на частоті 1,8-2,6 ГГц і виконується за нормами 7-нанометрового технологічного процесу. За живлення в смартфоні відповідає вбудована акумуляторна батарея, зарядна ємність якої 4200 мА * г. Вона отримала підтримку дротової і бездротової підзарядки потужністю 40 Вт і 15 Вт відповідно.

У зв’язку з відсутністю розмовного динаміка модель втратила стереозвук. Немає і роз’єму для навушників, зате корпус має захист від води IP68. Також відзначимо USB-C, NFC, Wi-Fi 5 і Bluetooth 5.0. У Китаї скоро компанія почне тестувати прошивку EMUI 11.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.