В мережі з’явилися всі характеристики і фото Xiaomi Mi 10T і Mi 10T Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За кілька днів до презентації серії смартфонів Xiaomi Mi 10T індійський інсайдер Суданшу Амбхор розмістив в своєму Twitter-блозі підбірку прес-рендерів і детальні специфікації прийдешніх новинок. Публікація розкрила не тільки фінальний дизайн, а й технічні особливості обох моделей, які отримають 144-герцового дисплея, флагманські процесори Snapdragon і просунуті модулі основних камер.

За даними джерела, Xiaomi Mi 10T буде оснащений IPS-дисплеєм діагоналлю 6,67 дюйма з роздільною здатністю Full HD +, співвідношенням сторін 20:9, частотою оновлення 144 Гц і захисним покриттям Corning Gorilla Glass 5. У лівому верхньому кутку матриці розміститься невеликий отвір для 20 мегапіксельна фронтальної камери. Новинка буде побудована на базі процесора Snapdragon 865, оснащена 8 ГБ оперативної пам’яті LPDDR5 і накопичувачем стандарту UFS 3.1 на 128 ГБ.

Потрійна основна камера пристрою отримає сенсори з роздільною здатністю 64 (основний), 13 (широкоугольная оптика) і 5 Мп (макрооб’єктив). Ємність акумулятора смартфона з підтримкою блоків живлення потужністю 33 Вт складе 5000 мАг. У числі інших особливостей моделі інсайдер зазначає стереодинаміки, модуль NFC для безконтактної оплати, Bluetooth 5.1, а також ІЧ-порт на верхній грані корпусу. Габарити новинки складуть 165,1 x 76,4 x 9,33 мм, вага – 218 грамів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Pro-версії смартфона інсайдер приписує аналогічні молодшої моделі дисплей, процесор і об’єм оперативної пам’яті. При цьому пристрій буде додатково пропонуватися в конфігурації з накопичувачем на 256 ГБ. Ключовою відмінністю смартфона від базової модифікації стане модуль камери, який отримає головний сенсор на 108 Мп з функцією оптичної стабілізації. Обидві версії також оснастять сканером відбитків пальців, розташованим на бічній грані корпусу.

Презентація Xiaomi Mi 10T і Xiaomi Mi 10T Pro запланована на 30 вересня, ціна новинок виробником поки не оголошена.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.