Ціна смартфона OnePlus 8 помітно знизилася перед виходом 8Т

Компанія OnePlus на всю потужність готується до випуску нової моделі смартфона — 8Т. Напередодні в Інтернет потрапила маса подробиць про придешній ґаджет, який, згідно з офіційною заявою виробника, буде представлено 14 жовтня. А зараз компанія OnePlus знизила ціну на модель OnePlus 8, що в черговий раз свідчить про те, що його наступник буде випущений вже зовсім скоро.

Що відомо

Цінник OnePlus 8 на теперішній момент складає $ 599 за версію з 128 Гбайт постійної пам’яті, а пристрій з 256-Гбайт флеш-накопичувачем обійдеться в $ 699. Таким чином, ціна кожної з версій смартфона була знижена на $ 100. Зміни вже вступили в силу в офіційному інтернет-магазині OnePlus і на Amazon. Варто відзначити, що вартість OnePlus 8 Pro при цьому зменшено не було, з чого можна зробити висновок, що OnePlus 8T буде випущений в одній модифікації і не отримає Pro-версію.

Нагадаємо, що OnePlus 8, представлений на початку цього року, заснований на чіпсеті Qualcomm Snapdragon 865, який працює в зв’язці з 8 або 12 Гбайт оперативної пам’яті. Смартфон оснащений 6,55-дюймовим екраном з частотою оновлення 90 Гц.

Нагадаємо, за чутками майбутній OnePlus 8T зможе запропонувати користувачам 120-Гц екран з кращою передачею кольору і швидку 65-Вт зарядку, хоча смартфон як і раніше буде заснований на базовому Snapdragon 865, а не на його більш новій Plus-версії. Крім того, в OnePlus 8T модуль основної камери буде доповнений 5-Мп датчиком для макрозйомки, а роздільна здатність фронтального сенсора зросте вдвічі – з 16 до 32 Мп.

Крім того, декілька днів тому в мережі інсайдери повністю розсекретили дизайн неанонсованого майбутнього пристрою компанії OnePlus 8T.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.