Xiaomi оновила ряд смартфонів до MIUI 12

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В індонезійському Twitter компанії з’явилося повідомлення про вихід MIUI 12 для Redmi Note 9 Pro, який відбудеться в жовтні. За апдейт на 25 число це все. Не особливо Xiaomi постаралася, єдине, що з’явилися повідомлення з вимогами перенести всі фішки з китайської зборки в глобальну.

А ось 26 числа з’явилася інформація з оновлення Poco M2 Pro. Офіційні представники компанії гордо заявили. Оскільки Xiaomi нічого путнього в ці два дні не зробили, розповімо про 23 вересня, коли вони потрудилися нормально, а не їли казінакі весь день. Повідомляється, що буде поширюватися нове оновлення MIUI 12 ЗБТ в цей період: з 30 вересня до 12 жовтня. Ми так розуміємо, що це все в честь національного дня у китайців. Загалом, 23.09.2020 власники Redmi Note 8 дізналися, що MIUI 12 на базі Android 10 знаходиться в процесі тестування і, якщо Яхве схвалить, то через кілька тижнів відбудеться реліз.

 

А ось більш важливі і привілейовані власники Redmi Note 9 Pro отримали збірку 12.0.1.0.QJWINXM, яка раніше була анонсована в блозі і в Mi Community. Чекайте обнову це фінальний реліз, який поширюється по OTA. MIUI 12 beta 20.9.22 приносить поліпшення камери для Xiaomi Mi 10 series і Redmi K30 Pro / Poco F2 Pro. От і все. Чесно кажучи, цей тиждень Xiaomi попрацювала огидно, забивши великий і товстий Android на обіцяні поновлення.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.