Пентакамера та інші особливості бюджетного флагману Samsung Galaxy A72

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відомо, що Samsung працює над реалізацією нових функцій в своїй серії Galaxy A, а тільки після цього впроваджує їх в основній лінійки – Galaxy S і Galaxy Note. Таким чином, першим в світі смартфоном з чотирма камерами став Galaxy A9 (2018). Тепер, згідно з новим звітом, південнокорейський технологічний гігант випустить Galaxy A72 в першій половині 2021 року в якості свого першого телефону з пентакамерой.

В даний час існує всього кілька смартфонів з пентакамерой (5 датчиків) від Xiaomi і Huawei та інших китайських виробників. У публікації йдеться, що Samsung не тільки випустить Galaxy A72, оснащений пентакамерой, але і загальна кількість модулів камери, включених в кожен смартфон Galaxy, збільшиться в наступному році. Перш за все, в звіті також детально розповідається про всі параметри камери майбутнього Galaxy A72.

Модуль з п’ятьма камерами, здається вражаючим, принаймні на папері, без датчика глибини. Новим модулем в його налаштуванні (в порівнянні з Galaxy A71) є камера з 3-кратним оптичним зумом з серії Galaxy S20. Таким чином, цей майбутній смартфон стане першим пристроєм Galaxy середнього класу з такою камерою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.