Google Pixel 5 в новому ефектному кольорі показали в мережі

Напередодні презентації нових смартфонів Google Pixel про пристрої відомо практично все – від технічних характеристик до роздрібної ціни. Втім, найбільш допитливі інсайдери не упускають можливості опублікувати нові відомості про фірмових гаджетах. Так, відразу два авторитетних інформатора опублікували якісні зображення моделі Pixel 5 в неанонсованої яскравою забарвленням.

Як правило, Google щороку пропонує оригінальний колірний варіант для своїх смартфонів Pixel. У 2019 м було випущено пристрій в помаранчевому корпусі, а найближчим часом, за запевненням Евана Бласса, буде представлений Google Pixel 5 в м’ятно зеленому кольорі. Інсайдер вже розмістив у своєму блозі підбірку рендерів оригінальної версії гаджета.

З аналогічною заявою відзначився і мережевий інформатор Роланд Квандт, який опублікував знімок, на якому представлені відразу кілька пристроїв Google, включаючи Pixel 5 в новій забарвленням. Смартфон буде представлений вже на наступному тижні, його очікувана ціна в Європі становить € 629.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.