Стали відомі характеристики Pixel 4a 5G та Pixel 5

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Google планує презентувати нові смартфони Pixel 4a 5G та Pixel 5 вже найближчим часом. Зараз стало відомо, які характеристики отримають моделі, та чим вони будуть відрізнятися. У моделей буде така сама платформа, і вони не будуть сильно відрізнятися в плані характеристик. У Pixel 5 не лише не буде флагманського чіпсета, але й системи Motion Sense, яка була у попередньому поколінні. 

Відомо, що за роботу обох моделей буде відповідальний флагманський чіпсет Qualcomm Snapdragon 765G, в парі з яким у молодшій версії буде 6 ГБ оперативної пам’яті, а у топової 8 ГБ оперативної пам’яті. Внутрішньої пам’яті буде 128 ГБ. Моделі будуть оснащені основною подвійною камерою 12 МП + 16 МП, а також фронтальною камерою на 8 МП, яка буде розташована у верхньому лівому куті. 

У молодшої моделі буде частота оновлення 60 Гц, у старшої – 90 Гц. У обох моделей будуть OLED-дисплеї з роздільною здатністю Full HD+, але у молодшої діагональ дисплея складе 6.2 дюйма, у старшої – 6 дюймів. За автономність Pixel 4a 5G буде відповідальний акумулятор об’ємом 3800 мАг, у старшої – 4000 мАг, є підтримка швидкої зарядки потужністю 18W. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.