Розкрито дату виходу iPhone 12

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Анонс нових iPhone відбудеться 13 жовтня. Про це повідомляє видання Appleinsider з посиланням на інформованих джерел.

Реклама

Розкрито дату виходу iPhone 12

З виданням зв’язалося анонімне джерело, яке назвало себе співробітником оператора зв’язку, що базується в Нідерландах. За його словами, Apple розкрила своїм партнерам інформацію, що проведе презентацію iPhone 12 у вівторок 13 жовтня. Вихід смартфона намічений на п’ятницю 16 жовтня.

Журналісти підкреслили, що не можуть точно верифікувати джерела, тому що повідомлення було відправлено з IP-адреси, контрольоване нідерландським провайдером, з яким асоціює себе інсайдер. Також фахівці відзначили, що інформація про запланований на найближчі тижні захід Apple з’являється і в інших медіа.

Зокрема, 22 вересня видання MacRumors заявило, що отримало в розпорядження секретне корпоративне відео стільникового оператора British Telecom. У ролику топ-менеджери провайдера повідомляють співробітникам, що запуск iPhone з 5G очікується «через кілька днів». Також на відео фігурує старший віце-президент Apple по програмному забезпеченню Едді Кью (Eddy Cue), який вітає із запуском 5G-смартфонів в Великобританії.

Розкрито дату виходу iPhone 12

За повідомленням мережевих інсайдерів, базовий смартфон Apple отримає назву iPhone 12 Mini. Решту флагманів бренд назве iPhone 12, iPhone 12 Pro і iPhone 12 Pro Max. Анонс нових смартфонів Apple очікується цієї осені.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Лужна Софія
Лужна Софія
Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: