Розкрито дату виходу iPhone 12

Розкрито дату виходу iPhone 12
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Анонс нових iPhone відбудеться 13 жовтня. Про це повідомляє видання Appleinsider з посиланням на інформованих джерел.

Розкрито дату виходу iPhone 12

З виданням зв’язалося анонімне джерело, яке назвало себе співробітником оператора зв’язку, що базується в Нідерландах. За його словами, Apple розкрила своїм партнерам інформацію, що проведе презентацію iPhone 12 у вівторок 13 жовтня. Вихід смартфона намічений на п’ятницю 16 жовтня.

Журналісти підкреслили, що не можуть точно верифікувати джерела, тому що повідомлення було відправлено з IP-адреси, контрольоване нідерландським провайдером, з яким асоціює себе інсайдер. Також фахівці відзначили, що інформація про запланований на найближчі тижні захід Apple з’являється і в інших медіа.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зокрема, 22 вересня видання MacRumors заявило, що отримало в розпорядження секретне корпоративне відео стільникового оператора British Telecom. У ролику топ-менеджери провайдера повідомляють співробітникам, що запуск iPhone з 5G очікується «через кілька днів». Також на відео фігурує старший віце-президент Apple по програмному забезпеченню Едді Кью (Eddy Cue), який вітає із запуском 5G-смартфонів в Великобританії.

Розкрито дату виходу iPhone 12

За повідомленням мережевих інсайдерів, базовий смартфон Apple отримає назву iPhone 12 Mini. Решту флагманів бренд назве iPhone 12, iPhone 12 Pro і iPhone 12 Pro Max. Анонс нових смартфонів Apple очікується цієї осені.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.