Названо кращі смартфони Xiaomi 2020 року

кращі смартфони Xiaomi 2020

Порівняно з деякими компаніями, Xiaomi є досить новим брендом на заході, проте техногігант заробив велику кількість прихильників. Це свідчить про одне — якість і доступність смартфонів цього бренду.

І так, якщо вам цікаво який смартфон бренду, став кращим по ряду основних функцій і характеристик поточного 2020 року, але за адекватною ціною, ви потрапили в потрібне місце.

Нагадаємо, компанія Xiaomi продає свої «розумні» телефони під кількома торговими марками: Mi, Redmi, Pocophone і Black Shark:

  • Лінійка Mi — є основним брендом середнього класу,
  • Лінійка Redmi – це бюджетна серія,
  • Під іменем Black Shark компанія випускає ігрові телефони,
  • а Pocophone створює дещо оригінальне, оскільки вхідна модель Poco F1 була досить бюджетним смартфоном, а от наступник Poco F2 Pro став досить дорогою моделлю.

Цьогоріч компанія поповнила ряди своїх основних лінійок смартфонів. І, ми склали список найкращих на поточний час. Отже, дивіться нижче список.

Найкращі смартфони Xiaomi 2020 року:

  1. Xiaomi Mi Note 10
  2. Xiaomi Mi 10
  3. Xiaomi Poco F2 Pro
  4. Xiaomi Mi 10 Pro
  5. Xiaomi Black Shark 3
  6. Xiaomi Mi 9
  7. Xiaomi Redmi Note 9S
  8. Xiaomi Mi 9 SE
  9. Xiaomi Black Shark 2
  10. Xiaomi Mi Mix 3

1. Xiaomi Mi Note 10

Якщо ви шукаєте найкращий телефон Xiaomi на поточний час, Mi Note 10 – це те, що потрібно.

Дивлячись на список характеристик та знімків, можна легко подумати, що цей смартфон є флагманським смартфоном вищого класу із ізольованим екраном, основною камерою на 108 Мп та величезним акумулятором. Крім того ціна значно нижча за конкурентів з подібним технічним оснащенням.

Звичайно, є кілька недостатків, в першу чергу це не найпотужніший чіпсет і слабке Bluetooth-з’єднання. Проте, за 8 499 гривень ви отримаєте максимум задоволення від використання з такою камерою і дисплеєм. Тому в нашому списку він очолив першу сходинку.

2. Xiaomi Mi 10

Xiaomi Mi 10 – флагман випущений в 2020 році, хоч він і не опинився на першій сходинці нашого рейтингу, проте став покращеною версією Mi Note 10 у деяких характеристиках, проте без недоліків не обійшлось.

В смартфон вбудовано вражаючий і потужний екран, блок камери з основим датчиком на 108 Мп, відмінна 20-мегапіксельна селфі-камера, довговічний акумулятор і дизайн, який нам, безумовно, сподобався.

Однак його основна проблема порівняно з Mi 10 – це його ціна, яка, здається, трохи завищена, телефон вартує дорожче, чим його старший брат Pro. Але всеодно рекомендуємо до розгляду.

3. Xiaomi Poco F2 Pro

Через два роки після виходу першого Pocophone F1, Xiaomi представила Poco F2 Pro.

Смартфон отримав вбудовану селфі-камеру, значний безкрамковий екран і один з найкращих потужних чіпсетів, які існують на ринку. Також непогані справи з камерою та акумулятором.

Так що це досить гідний ґаджет для багатьох потреб, проте його розмір може підійти не кожному. Крім того, він не має жодних цікавих або заслуговуючих уваги функцій, які є у його конкурентів.

4. Xiaomi Mi 10 Pro

Xiaomi Mi 10 Pro очолив лінійку потужних пристроїв компанії початку 2020 року з характерними характеристиками, які укріплюють його позицію, як найбільш преміального смартфону від Xiaomi. Він має топовий чіпсет Snapdragon 865, основну камеру 108 МП, екран з частотою оновлення 90 Гц і швидку зарядку на 50 Вт.

Основною проблемою стала – його ціна, до прикладу, він отримав цінник у два рази більший, ніж Mi Note 10, але не отримав занадто багато серйозних змін, щоб виправдати цю вартість (відповідно, Mi Note 10 займає перше місце у цьому списку). Є також деякі проблеми з інтерфейсом, наприклад, той факт, що він з’являється з більшим числом шкідливих ПЗ та має середнього рівня датчик відбитків пальців.

5. Xiaomi Black Shark 3

Якщо ви шукаєте телефон, який найкраще підходить для ігор, але не хочете використовувати топовий пристрій, ваш варіант —  Black Shark 3 новітній ігровий смартфон від Xiaomi.

Black Shark 3 має безліч топових характеристик, таких як топовий процесор Snapdragon 865, можливість підключення 5G, велика батарея і екран з частотою оновлення 90 Гц, але коштує не так дорого, як багато хто з його конкурентів з аналогічними характеристиками. В смартфоні відмінна камера, що трохи дивує.

Звичайно, цей «розумний» пристрій не для всіх, і якщо ви не завзятий мобільний геймер, ми б не рекомендували його вам (не в останню чергу тому, що його дизайн, безумовно, викликає розбіжності), але якщо ви любите грати в PUBG Mobile, Fornite або Call of Duty: Mobile, вам обов’язково варто взяти до уваги цей девайс.

6. Xiaomi Mi 9

Xiaomi Mi 9 – пропонує вражаючі функції за низькою ціною.

Це був перший телефон в світі, який отримав чіпсет Snapdragon 855 (хоча Samsung Galaxy S10 був першим на Заході), а також одним з перших в цій ціновій категорії з трьома задніми камерами, включаючи основний датчик на 48 МП.

З моменту його випуску з’явилися інші телефони з аналогічними характеристиками і функціями, але Mi 9 як і раніше вражаюче доступний і має менше слабких місць, ніж деякі з його конкурентів.

7. Xiaomi Redmi Note 9S

Redmi – це доступний бренд телефонів Xiaomi, і хоча бренд не випустив значної кількості смартфонів під своїм ім’ям на Заході, скільки лінійка Mi, проте є кілька смартфонів Redmi варті уваги, і в першу чергу це Note 9S – краще, що ми тестували.

Xiaomi Redmi Note 9S отримав довговічний акумулятор, красивий дисплей і високе співвідношення екрану до корпусу, тому, якщо ви вирішите взяти його в руки, ви можете бути вражені деякими з його функцій.

Звичайно, є і деякі недоліки через його низьку ціну – зарядка не зовсім швидка, камера робить хороші знімки тільки в ідеальних умовах. Але якщо ви готові випустити з уваги деякі недоліки, ви виберете дешевий телефон, який кращий багатьох конкурентів.

8. Xiaomi Mi 9 SE

Якщо вам потрібен смартфон, схожий до Xiaomi Mi 9, але ви хочете витратити трохи менше грошей, тоді Mi 9 SE для вас – він володіє багатьма функціями телефону Xiaomi з найвищим рейтингом, але в зменшеному масштабі.

Він менший, з деякими більш слабкими характеристиками в декількох областях, таких як камери з трохи меншою роздільною здатністю і прцесор середнього рівня, але все ж є багато достоїнств, особливо з точки зору його дизайну і дисплею.

Якщо ви шукаєте стильний, але доступний за ціною Android-смартфон, це гідний варіант.

9. Xiaomi Black Shark 2

Black Shark 2 є суббрендом Xiaomi, орієнтований на ігроманів, і є одним з кращих смартфонів, які ви можете купити, якщо шукаєте пристрій для ігор.. У нього топові (для свого часу) характеристики і оптимізація для ігор, тому він забезпечує відмінний ігровий досвід і коштує не так дорого, як інші пристрої з аналогічними характеристиками.

Можливо, вам не захочеться розглядати Black Shark 2, якщо ви не є мобільним гравцем, так як його зовнішній вигляд кричить «геймер» зі світлодіодним підсвічуванням на задній панелі і чорним X-подібним дизайном, і, крім того, його не дуже зручно тримати в руках, особливо в кого маленькі руки.

Отже, Black Shark 2 націлений на конкретного покупця, і якщо це ви, то безумовно вам варто подумати про цей пристрій.

10. Xiaomi Mi Mix 3

Xiaomi Mi Mix 3 отримав висувну камеру для Селфі, повністю безрамковий дисплей без виїмок і дір, що дає вам відчути приємний користувальницький досвід.

В іншому Mi Mix 3 – це пристрій середнього рівня з пристойним часом автономної роботи, топовим (на кінець 2018 року) процесором і двома задніми камерами.

Повзунок виявився трохи дещо жорстким, і в цілому смартфон досить значний. Але якщо вам потрібен телефон середнього класу з кумедним трюком для вечірок, це відмінний варіант. Також є варіант 5G, який буде коштувати вам трохи дорожче.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.