Стали відомі всі назви в лінійці iPhone 12

Цього року Apple планує випустити чотири моделі смартфонів, які увійдуть в лінійку iPhone 12. Зазвичай Apple проводить презентацію iPhone у вересні, але через коронавірус анонс довелося відкласти.

Як повідомляє IGuides з посиланням на інсайдера @L0vetodream, компанія Apple визначилася з неймінгом нових смартфонів, і назви будуть здебільшого відображати габарити пристроїв:

  • iPhone 12 mini з екраном 5,4 дюйма
  • iPhone 12 з екраном 6,1 дюйма
  • iPhone 12 Pro з з екраном 6,1 дюйма
  • iPhone 12 Pro Max з екраном 6,7 дюйма

Як зазначає видання, смартфони з назвою Pro Max вже є у Apple, а mini – це щось нове в назві смартфона (у компанії є лінійка планшетів iPad mini і комп’ютерів Mac mini).

Очікується, що всі моделі iPhone, які Apple представить в цьому році, будуть оснащені OLED-екранами, підтримкою 5G, а в iPhone 12 Pro Max буде LiDAR-сенсор в камері для роботи з доповненою реальністю і модем, що забезпечує максимально швидкий обмін даними в мережах зв’язку п’ятого покоління.

Apple ще не призначила дату презентації нових смартфонів, але аналітики вважають, що презентація може відбутися на початку листопада, тобто на два місяці пізніше за звичайний термін.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.