У Мережі з’явилася нова інформація про смартфон Samsung Galaxy S20 FE

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні, 21 вересня, вийшов перший промо-ролик для Samsung Galaxy S20 FE 5G. Він, по – видимому, є частиною презентації серії, оскільки робить акцент лише на двох речах – камері і батареї. При цьому в Мережі досі немає згадуючи про чіпсет (або навіть про переваги 5G), який отримає новинка.

Основні характеристики камери: 30-кратний космічний зум, одинарний дубль AI і нічний режим. Розширюване сховище пропонує додатковий простір для зберігання всіх фотографій і відео, які можна буде знімати за допомогою телефону.

Що стосується батареї, то акумулятор ємністю 4500 мАг описується як «швидка зарядка, тривалий термін служби», але відео не розкриває подробиці. Крім того, користувачі можуть подивитися неофіційне практичне відео нижче, щоб дізнатися ще більше даних про новинку.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Тим часом відомий інсайдер @evleaks опублікував кілька зображень офіційних чохлів для Galaxy S20 FE (як 4G, так і 5G). Перший з них має вбудовану підставку, яка може утримувати телефон під кількома різними кутами:

Далі йде відкидна кришка S-View, яка має невелике вікно для відображення завжди включеною інформації та повідомлень. Користувач може приймати або відхиляти дзвінки за допомогою чохла. Також були представлені силіконові чохли.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.