LG придумала, як дуже легко зробити дизайн смартфона унікальним

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія LG придумала простий спосіб зробити звичний у 2020 році дизайн смартфона більш оригінальним. Реалізувала вона це на новій моделі K42.

Як можна бачити, конструктивно дизайн зовсім звичайний, але задня панель виглядає дуже незвично. Схоже, що поверх задньої кришки наклеєна якась плівка або наклейка, яку LG називає Unique Wave Pattern. Таким чином можна легко освіжити звичний дизайн, змінюючи лише цю саму наклейку, її колір і візерунок.

Що ж стосується самого смартфона, його ціна поки не названа, але це явно повинен бути недорогий апарат. Він оснащений великим екраном діагоналлю 6,6 дюйма, але дозволом лише HD +, а серцем служить найпростіша SoC MediaTek Helio P22.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також апарат отримав 3 ГБ ОП, 64 Гб флеш-пам’яті, основну квадрокамеру з датчиками дозволом 13, 5, 2 і 2 Мп, фронтальну камеру роздільною здатністю 8 Мп і акумулятор ємністю 4000 мА · год. Габарити новинки – 165 х 76,7 х 8,4 мм при масі 184 р На щастя, тут вже використовується USB-C, також є Bluetooth 5.0. Одна з головних родзинок смартфона – захист за стандартом MIL-STD-810G.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.