7 смартфонів, які знімають краще iPhone

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Найдешевший Apple iPhone 11 Pro Max коштує 36 тисяч гривень. Однак його камера – не найкраща за оцінками експертів. Ось 7 смартфонів, які роблять більш якісні знімки і коштують дешевше розкрученого телефону.

1. Xiaomi Mi 10 Ultra

Xiaomi Mi 10 Ultra

Оцінка камери: 130 балів

Згідно з оцінками фахівців DxOMark, цей смартфон має найкращу фронтальну камеру. Щоб прийти до такого висновку, було зроблено 1600 тестових знімків і понад 2 годин відео. Всього в апараті п’ять камер. Головна має розширення 48 Мп. Телефон дозволяє знімати відео у форматі 8К.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

2. Huawei P40 Pro

Huawei P40 Pro

Оцінка камери: 128 балів

У смартфона чотири камери Leica. Розширення головної камери – 50 Мп. Телеоб’єктив 12 Мп здатний збільшувати об’єкти з 50-кратним зумом. Можна робити відео в сповільненій зйомці або використовувати прискорений режим. 3D-датчик дозволяє робити професійні фото з ефектом зміни глибини різкості.

3. Honor 30 Pro +

Оцінка камери: 125 балів

Завдяки камері в 50 Мп смартфон може робити відмінні знімки вночі. Розробники обіцяють, що навіть при використанні 50-кратного цифрового зума знімки виходять чіткими. Відео виходить якісним за рахунок стабілізації на базі штучного інтелекту.

4. Huawei Mate 30 Pro

Huawei Mate 30 Pro

Оцінка камери: 123 бали

Камера відмінно знімає навіть при поганому освітленні. Виробник обіцяє чіткі і яскраві фотки, які можна зробити в будь-який час дня і ночі. Якісні Селфі забезпечує фронтальна камера з роздільною здатністю 32 Мп.

5. Honor V30 Pro

Honor V30 Pro

Оцінка камери: 122 бали

Смартфон має Кінооб’єктив, який дозволяє робити професійну відеозйомку зі стабілізацією зображення. Штучний інтелект покращує якість фотографій.

6. Samsung Galaxy S20 Ultra

Samsung Galaxy S20 Ultra 5G

Оцінка камери: 122 бали

Смартфон знімає в розширенні 8К і здатний робити відмінні фотографії прямо з відео. Одна з камер має розширення 108 Мп і 100-кратний оптичний зум.

7. OnePlus 8 Pro

OnePlus 8 Pro

Оцінка камери: 119 балів

Основна камера смартфона має розширення 48 Мп і оптичну стабілізацію. Це дозволяє робити знімки високої якості. Під час зйомки зображення оптимізуються, об’єднуючи чотири пікселя в один з одночасною налаштуванням яскравості і чіткості.

Звідки оцінки?

Оцінки смартфонам дані експертами DxOMark. Вони засновані на 1600 знімках і 2 годинах відео, зроблених на кожен апарат в різних умовах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.