Прийдешні флагмани Xiaomi Mi 10T і Mi 10T Pro отримають недорогий дисплей

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Чим ближче анонс нових флагманів Xiaomi – Mi 10T і Mi 10T Pro – тим більше подробиць про пристрої з’являється в мережі. Так, наприклад, стало відомо, що прийдешні новинки китайської компанії отримають недорогий і зовсім не флагманський дисплей.

Китайські інтернет-інсайдери, наближені до внутрішньої кухні Xiaomi, стверджують, що компанія встановить в Mi 10T і Mi 10T Pro НЕ AMOLED-дисплеї, а більш дешеві екрани, виконані за технологією IPS. І незважаючи на те, що смартфони отримають підтримку підвищеної частоти оновлення екрану 144 Гц, в реаліях, коли всі флагмани отримують OLED-рішення, вибір на користь IPS виглядає досить спірним. В результаті цього, до речі, пристрій одержить не поддісплейних сканер відбитку пальців, а більш традиційний, розташований на бічній грані.

При цьому ті ж джерела заявляють, що смартфони, крім усього іншого, будуть підтримувати і технологію MEMC, суть якої полягає в Динамічний захист якості зображення, яка повинна робити картинку на екрані більш плавною.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нагадаємо, що останні чутки стверджують, що Xiaomi Mi 10T оснастять головною камерою на 64 Мп, в той час як більш “старша” Pro-версія отримає 108 Мп головний модуль. Ціна новинок очікується в районі 550-600 євро.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.