Так виглядає нова програмна оболонка для смартфонів Samsung

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Samsung анонсувала програму бета-тестування фірмової оболонки One UI 3.0 на основі Android 11 для смартфонів Galaxy S20 в минулому місяці, а сьогодні зареєстровані розробники в США почали отримувати оновлення.

Закрите бета-тестування також стартувало в Кореї тижнем раніше. Тепер американські розробники поділилися враженнями, в результаті в мережі з’явилися перші скріншоти One UI 3.0. Публічна стадія тестування почнеться пізніше і в ній зможуть брати участь звичайні користувачі. На даний момент One UI 3.0 не може похвалитися продуктивністю і перші тестери не всім задоволені. Наприклад, панель швидких налаштувань використовує ефект розмитості і прибрати цей ефект поки не можна. Samsung поки не впровадила функції Device Controls (управління пристроями) в поточній беті One UI 3.0.

При цьому наголошується, що One UI 3.0 пропонує перероблений інтерфейс, який робить оболонку високоефективної і доброзичливою для користувача. Перероблені панель швидких налаштувань, головне меню налаштувань і перемикачі в налаштуваннях, контекстні меню додатків, екран блокування, а також багато іншого. Секція Android Auto додана в своєму пристрої загальні установки. Заблокувати пристрій можна за допомогою нової опції подвійного натискання.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.