Samsung готує лінійку бюджетних камерофонів від $200

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як стало відомо, Samsung працює над новим телефоном з модельним номером SM-F415F. Оскільки у моделі є буква F в назві, передбачалося, що це може бути недорогий складаний смартфон. Однак пізніше з’явилося уточнення, що це смартфон-моноблок середнього класу. Згідно з інформацією, яка була опублікована на сайті 91mobiles, Samsung готується до запуску в Індії смартфонів серії Galaxy F, які будуть позиціонуватися як недорогі камерофони. Передбачається, що Samsung SM-F415F може дебютувати під назвою Galaxy F41.

Сторінка підтримки SM-F415F вже доступна на веб-сайті Samsung в Індії, а телефон також отримав сертифікат Wi-Fi. 91mobiles стверджує, що нові смартфони серії Galaxy F будуть коштувати в Індії від 200 до 270 доларів. Samsung Galaxy F41 буде представлений до кінця цього місяця або на першому тижні жовтня. Очікується, що південнокорейська компанія буде продавати новий телефон Galaxy F через онлайн-канали. Пізніше його можна буде купити в офлайн-магазинах.

Також висловлюється припущення, що за основу при створенні Galaxy F41 була взята модель Galaxy M31, при цьому виробник поліпшив камеру пристрою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.