Дизайн OnePlus 8T розсекречений авторитетним джерелом

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У найближчі місяці очікується презентація нових смартфонів OnePlus, але відомий інсайдер OnLeaks традиційно вирішив заздалегідь навіть не відкрити, а зірвати завісу таємниці. Він опублікував якісні рендери OnePlus 8T, в деталях демонструють особливості дизайну нового флагмана. 

Судячи з представлених зображеннях, OnePlus 8T буде помітно відрізнятися від звичайного OnePlus 8. Так, схоже, що виробник відмовиться від вигнутого екрана, оснастивши нову модель плоскою матрицею з невеликим отвором під фронталку в кутку.

Змінам піддалася і тильна сторона смартфона. Блок камери змістився з центру у верхній кут, нагадуючи по дизайну смартфони Samsung. Самих камер можна нарахувати чотири. З чуток, смартфон отримає основний модуль на 48 Мп, ширик на 16 Мп, датчик глибини на 2 Мп і окрему 5-мегапіксельну камеру для макрознімків.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Повідомляється, що OnePlus 8T оснастять 6,55-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю Full HD + і частотою оновлення 120 Гц, процесором Snapdragon 865+, 8/12 ГБ оперативної пам’яті, накопичувачем на 128/256 ГБ і акумулятором ємністю 4500 мАг з підтримкою швидкої зарядки потужністю 65 Вт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.