LG Wing з обертовим екраном представлений офіційно

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відбулася презентація одного з найбільш незвичайних смартфонів цього року – LG Wing. Його фішкою став поворотний дисплей, під яким знаходиться ще один. На думку виробника, така конструкція пропонує користувачеві безліч унікальних сценаріїв використання, які будуть недоступні з традиційним форм-фактором моноблока. 

У складеному стані LG Wing є звичайним смартфон з 6,8-дюймовим екраном з досить тонкими рамками. Однак його можна повернути на 90 градусів, щоб отримати доступ до ще одного 3,9-дюймовому дисплею. В результаті на кожному екрані можуть бути запущені різні додатки. Або дисплеї можуть доповнювати один одного: наприклад, коли на основному відтворюється відео, то на другому відображаються кнопки паузи / пуску, перемотування і т. і.

Найцікавіший сценарій використання T-образної конструкції LG Wing – зйомка відео. За запевненням виробника, смартфон імітує використання ручного стабілізатора. Для цього в додатку камери передбачений спеціальний режим зйомки, в якому можна управляти її кутом і активувати режим стеження, до того ж LG обіцяє в цілому більш ефективну стабілізацію. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Камера в LG Wing потрійна з головним модулем на 64 Мп з системою оптичної стабілізації, 12-мегапіксельним шірік з надшироким кутом огляду і ще одним сенсором на 12 Мп. Додатково смартфон оснащений 32-мегапіксельною висувною фронтальною камерою.

Всередині пристрою встановлено восьмиядерний процесор Snapdragon 765G з підтримкою 5G, 8 ГБ оперативної пам’яті, накопичувач на 256 ГБ і акумулятор ємністю 4000 мАг. В якості операційної системи використовується Android 10. 

Зараз оголошено про доступність LG Wing для клієнтів американських операторів. Ціна пристрою поки не називається.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.