Камера Samsung Galaxy S21 Ultra буде краща, ніж у попередника

До виходу наступного покоління флагманських смартфонів Samsung ще близько півроку, але інформація про них вже починає з’являтися в мережі. Так, південнокорейські джерела повідомляють, що компанія внесе важливі зміни в камеру Galaxy S21 Ultra. 

Актуальний Galaxy S20 Ultra оснащується ширококутною камерою на 108 Мп, 48-мегапіксельним модулем з чотириразовим оптичним зумом, шириком з роздільною здатністю 12 Мп і времяпролётним ToF-датчиком для аналізу глибини різкості. Як повідомляється, Samsung вирішила відмовитися від використання останнього сенсора в своїх пристроях, підтвердженням чому служить його відсутність в смартфонах серії Galaxy Note20.

За даними південнокорейського ресурсу thelec, Galaxy S21 Ultra, як і попередник, отримає квадрокамеру, тільки замість ToF-датчика він буде оснащений другим телеоб’єктивом. За попередніми даними, один з телеоб’єктивів стане забезпечувати як мінімум п’ятикратне оптичне наближення, в той час як другий буде призначений для зйомки на середній дистанції з триразовим збільшенням. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.