Інсайдер опублікував відео задньої панелі iPhone 12 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Коротке відео про Apple iPhone 12 Pro недавно з’явилося в мережі. Відео демонструє задню панель пристрою, яка також показує розміщення датчика LiDAR на 6,1-дюймової моделі. Згідно зі звітом 9to5Mac, YouTuber з ніком EverythingApplePro продемонстрував задню панель iPhone 12 Pro. На відео видно, що флагман має обробку, аналогічну iPhone 11 Pro, зі сталевими краями і матовим склом. Це відповідає всім недавнім чуткам. На задній панелі можна побачити потрійну камеру, розташування якої аналогічне модулю смартфона попереднього покоління.

Примітно, що в цьому модулі камери знаходиться надширококутний об’єктив, який також, ймовірно, пов’язаний зі сканером LiDAR. Для тих, хто не знає, повідомляється, що в iPhone 12 буде встановлено сканер LiDAR. Однак було сказано, що він з’явиться тільки в 6,7-дюймовій моделі. Але тепер відео показує, що моделі iPhone 12 Pro з діагоналлю 6,1″ і 6,7″ будуть поставлятися з новим сенсором.

Додаткові зміни, які були помічені на відео – переналаштований лоток для SIM-карти і новий виріз на правій стороні пристрою, який, ймовірно, призначений для антени 5G. 9to5Mac також повідомляє, що в попередньому звіті стверджувалося, що дві моделі нового iPhone будуть оснащені сканером LiDAR. На жаль, це все ще непідтверджений звіт.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.