Samsung Galaxy S21 стане останнім флагманом компанії з отвором в екрані

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Джерела стверджують, що Samsung розробляє технологію камери під екраном. На даній стадії виробник не задоволений якістю зображення, тому Samsung Galaxy S21 отримає звичну камеру, яка буде розташовуватися в отворі в кутку екрану. Також висловлюються припущення, що це може бути останній флагман компанії отвором в екрані.

Росс Янг (Ross Young), засновник дослідницьких компаній Display Supply Chain Consultants та DisplaySearch вважає, що технологія підекранних камер Samsung надійде в масове виробництво в наступному році. Він заявив, що якщо в Samsung Galaxy S21 не буде такою камери, то вона точно з’явиться в Samsung Galaxy Z Fold 3, який повинні представити в серпні наступного року. Після цього всі флагманські смартфони переведуть на подекранние камери з повністю Безрамковий дисплеями.

Раніше інсайдер Ice Universe заявив, що технологія підекранної камери, над якою працює Samsung Display, набагато перевершує рішення конкурентів. Крім того, в порівнянні з іншими брендами Samsung пред’являє більш суворі вимоги до якості фотографій і відеороликів, які дозволяють створювати подекранние камери в смартфонах. Він теж стверджує, що якщо Samsung не буде задоволена якістю роботи технології в прототипі Samsung Galaxy S21, то її впровадження може затриматися до більш пізнього періоду.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.