Грядущий флагман Huawei Mate 40 може отримати рекордну для смартфонів компанії швидкість зарядки

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Разом з анонсом оновленої прошивки EMUI 11, в мережі з’явився і відеоролик з демонстрацією свіжої версії продукту. І саме в ньому, як виявилося, була залишена досить жирне відсилання до того, що прийдешній флагман Huawei Mate 40 може отримати рекордну для смартфонів компанії швидкість зарядки.

Так, в трейлері нової версії EMUI є уривок, в якому неназваний смартфон ставлять на зарядку, після чого демонструється нова анімація. Саме на ній можна помітити згадку того, що пристрій використовує технологію, при якій максимальна потужність заповнення батареї становить 66 Вт.

Той самий момент з трейлера

Уже зараз відомо, що прийдешній Huawei Mate 40 буде працювати на базі EMUI 11, при цьому колишні витоки говорили про те, що смартфон оснастять надшвидкою провідною зарядкою. Враховуючи ж, що в сучасних реаліях 66 Вт не здаються чимось нереалістичним, цілком ймовірно, що новий флагман Huawei і справді отримає рекордну для смартфонів компанії швидкість зарядки по дроту.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нагадаємо, що анонс лінійки Huawei Mate 40 очікується в найближчий час. Пристрої можуть стати останніми смартфонами компанії, які будуть працювати на базі фірмового процесора Kirin.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.