Власники Pixel 3 і Pixel 4 зіткнулися з небезпечною проблемою

На тематичних форумах і на Reddit з’явилося відразу кілька скарг від власників смартфонів Google Pixel 3 і Pixel 4. Володарі «еталонних» Android-пристроїв повідомляють про раптове здуття акумуляторів, через що у смартфонів деформувалися корпуси. При цьому отримати новий гаджет по гарантії власникам не вдається.

В окремих випадках сила здуття така, що випирає задня кришка не дозволяє заряджати смартфон з використанням бездротового Qi-станції. Починаючи з березня 2020 роки кількість повідомлень про роздутих батареях смартфонів Pixel постійно зростає.

Один з володарів дефектного апарату повідомив на Reddit, що коли він намагався повернути Pixel 4 XL в роздрібну мережу Verizon, йому запропонували смартфон іншого виробника, оскільки «четвірок» на складі не виявилося. Користувачі стали підозрювати, що саме через проблеми здуття батарей Google передчасно зняла смартфони серії Pixel 4 з продажів в серпні – лише через 9 місяців з моменту їх випуску. 

Цікаво, що на подібні проблеми з акумуляторами скаржаться також володарі старіших Pixel 3 і Pixel 3 XL. Компанія Google ситуацію не коментує.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.