Samsung розповіла про унікальні особливості складного Galaxy Z Fold 2

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Представлений нещодавно складаний смартфон з гнучким дисплеєм Galaxy Z Fold 2 крім флагманської начинки отримав оригінальний режим роботи Flex, що передбачає нестандартне використання вбудованої камери. Представники компанії вирішили в подробицях розповісти про його роботу і можливості.

Завдяки наявності гнучкого дисплея і розташованої на тильній стороні камери власник Galaxy Z Fold 2 може робити фотографії під різним кутом щодо композиції, встановивши пристрій на плоску поверхню і повернувши дисплей. Використовуючи режим Flex, вийде створювати групові селфі у високій роздільній здатності.

У зв’язку з тим, що один з датчиків камери отримав збільшену в 1,65 рази матрицю, Galaxy Z Fold 2 добре справляється зі зйомкою в умовах недостатнього освітлення. Також модель оснащена просунутим режимом Pro Video для запису відеороликів. При цьому частина екрану може виконувати роль видошукача, а інша – предпросмотра Dual Preview. З його допомогою користувач, якого фотографує власник Galaxy Z Fold 2, може побачити себе, немов у дзеркалі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Друге покоління гнучкого смартфона Samsung отримала флагманський процесор Snapdragon 865+, 12 ГБ оперативної пам’яті, акумулятор ємністю 4500 мАг і п’ять камер: три основних 12-мегапіксельних і дві фронтальних з дозволом по 10 Мп. Смартфон оснащений двома дисплеями: внутрішнім гнучким з роздільною здатністю 2208х1768 пікселів при діагоналі 7,6 дюйма і зовнішнім – діагоналлю 6,23 дюйма з роздільною здатністю 2260х816 пікселів. 

Смартфон надійде в продаж у вересні за ціною $ 2000..

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.