Стало відомо, які товари презентує Apple 15 вересня

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple офіційно підтвердила дату анонса чергових новинок – захід відбудеться 15 вересня. Більше – ніякої конкретики, але тут на допомогу прийшов відомий Twitter-акаунт AppleLeaksPro. Його інсайди виявились настільки влучними, що сторінка навіть була заблокована через численні скарги американської компанії.

Тільки сторінка була відновлена – і відразу порція даних про новинки вересневої презентації. Причому навпроти кожного продукту проставлений таймінг – час, який відводиться на розповідь про всі функції того чи іншого рішення. Інсайдер повідомляє, що таймінг, як і порядок презентації продуктів, може змінитися, але навряд чи корективи будуть серйозними.

Отже, в числі новинок – сім пристроїв, якщо iPhone 12, нові iPad і Apple Watch вважати за одну одиницю. Крім них Apple представить також нове покоління Apple TV, повнорозмірні бездротові навушники AirPods Studio, розумну колонку HomePod Mini і AirTags. Як бачимо, найбільше уваги буде приділено новим смартфонам, планшетам та бездротовим навушникам. А ось ніяких нових MacBook на заході не очікується. Не буде і бездротової зарядки AirPower, чутки про яку останнім часом знову стали активно циркулювати в мережі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.