Poco M2 офіційно презентовано

Два місяці тому був анонсований бюджетний смартфон Poco M2 Pro, і зараз компанія презентувала його більш просту версію, Poco M2. Смартфон отримав чіпсет MediaTek Helio G80, в парі з яким працює 6 ГБ оперативної пам’яті. Смартфон працює на Android 10 з MIUI 11 з коробки, найближчим часом очікується вихід MIUI 12.

Смартфон отримав IPS-дисплей з роздільною здатністю Full HD+ та діагоналлю 6.53 дюйма. На передній панелі є краплеподібний виріз під фронтальну камеру на 8 МП, дисплей покритий захисним склом Corning Gorilla Glass третього покоління.

На задній панелі є візерунок з текстурою, яка запобігає утворенню слідів відбитків пальців, сканер відбитків пальців та основна квадрокамера, яка включає головний сенсор на 13 МП, ультраширокий на 8 МП, макро на 5 МП та датчик глбини на 2 МП. За автономність відповідальний акумулятор об’ємом 5000 мАг, який підтримує зарядку потужністю 18W через роз’єм USB-C. На жаль, комплектний зарядний блок підтримує лише зарядку потужністю 10W, тому блок з підтримкою Quick Charge 4.0 треба буде докупити окремо.

Насправді Poco M2 по більшості характеристик дуже нагадує Redmi 9 Prime, тому тут повторюється ситуація з випуском майже однієї й тої самої моделі під різними брендами. Смартфон доступний у версіях з до 128 ГБ внутрішньо пам’яті, є слот для карти пам’яті формату microSD об’ємом до 512 ГБ, захист по стандарту P2i, інфрачервоний порт та мініджек 3.5 міліметра для навушників.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.