Xiaomi випустить найдешевший 5G-смартфон з 120 Гц-дисплеєм

Xiaomi довгий час вважалася інноватором в тому плані, що компанія примудрялася робити вкрай технологічні пристрої максимально доступними за ціною. Але потім виробника повело в не зовсім зрозуміле русло – чого тільки варта їх флагман Mi 10 Pro, ціна якого може потягатися з новеньким iPhone. На щастя для всіх нас, компанія, мабуть, вирішила повернутися до витоків: судячи з останніх даних, Xiaomi випустить найдешевший 5G-смартфон з 120 Гц-дисплеєм.

Принаймні, саме про це заявляє популярний інтернет-інсайдер з Китаю. З його слів можна зрозуміти, що прямо зараз Xiaomi готує абсолютно новий пристрій, який вийде під брендом Redmi. В його основу ляже або процесор MediaTek Dimensity 820, або Dimensity 720 – завдяки цьому смартфон отримає підтримку мобільних мереж п’ятого покоління. Також новинку приписують великий 6,67-дюймовий IPS-дисплей з частотою оновлення екрану 120 Гц. І все це за ціною близько 150 доларів! Таким чином, якщо чутки виявляться вірними, китайська компанія знову зможе перевернути ринок з ніг на голову, так як до сих пір подібні пристрої “живуть” як мінімум в среднебюджетной ціновому сегменті (а найчастіше навіть вище).

Варто відзначити, що раніше в мережі з’являлися чутки, згідно з якими китайський ТехноГігант прямо зараз займається розробкою Redmi Note 10, який отримає підтримку 5G і 120 Гц-дисплея. Цілком ймовірно, що свіжа витік інсайдера з Китаю говорить саме про це ж пристрої.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.