Розкрито зовнішню відмінність смартфонів флагманської лінійки Huawei Mate 40

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікується, що вже 10 вересня Huawei представить безліч нових пристроїв, в числі яких значаться і нові флагманські смартфони. І ось, напередодні заходу, інтернет-інсайдерами було розкрито зовнішню відмінність смартфонів лінійки Huawei Mate 40.

Судячи з наявного зображення чохлів Huawei Mate 40 Lite, Mate 40 і Mate 40 Pro, “старші” версії в лінійці будуть більш-менш схожі – як мінімум ззаду єдина їхня відмінність полягатиме в розмірах. А ось Huawei Mate 40 Lite, як не дивно, більше буде схожий на лінійку Huawei P40 – цьому сприяє дизайн основної камери: в той час як в Mate 40 і Mate 40 Pro вона буде круглої, в Mate 40 Lite намічається “витягнутий” блок камери.

Нагадаємо, що судячи за наявними даними, “молодша” модель нової лінійки отримає три модуля основної камери, в той час як “старші” будуть оснащені квадромодулем. Також чутки стверджують, що відмінність Mate 40 і Mate 40 Pro від Mate 40 Lite буде полягати у використанні плоского дисплея в останньому, в той час як перші два смартфона оснастять “екранами-водоспадами”.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.