Samsung Galaxy S20 FE: рендери і повні специфікації

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung вже зробив всі основні запуски в цьому році, за винятком Galaxy S20 FE. Пристрій вже досить давно згадується в численних витоках і звітах. Ми вже знайомі з його дизайном і ключовими характеристиками в минулому, і тепер у нас є просочилися рендери і повні специфікації цього смартфона.

Остання витік інформації про Samsung Galaxy S20 FE належить Роланду Квандт з WinFuture. Згідно з прогнозом, майбутній смартфон Samsung буде поставлятися з двома різними процесорами як флагманських пристроїв компанії, а саме Snapdragon 865 SoC і Exynos 990 SoC.

Кажуть, що варіант з чіпсетом Snapdragon призначений для європейських ринків і буде продаватися як Galaxy S20 FE 5G. Останній з LTE вважається стандартним Galaxy S20 FE. Існування цих двох моделей було підтверджено на минулому тижні.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung Galaxy S20 FE Massive Leak

Що стосується технічних характеристик, Samsung Galaxy S20 FE буде поставлятися з 6,5-дюймовим дисплеєм FHD + Super AMOLED з здатністю 2400 x 1080 пікселів, співвідношенням сторін 20: 9, захистом Gorilla Glass 3 і частотою оновлення 120 Гц. ставка. У центрі буде виріз для 32-мегапіксельною селф-камери і датчика відбитків пальців на дисплеї.

Передбачається, що пристрій буде мати один варіант сховища з 6 ГБ оперативної і 128 ГБ внутрішньої пам′яті, і тут немає слота для карт пам’яті microSD для розширення простору зберігання. Ще ми бачимо, що смартфон може поставлятися в шести колірних варіантах, з яких варіант Navy Blue може бути обмежений варіантом 5G.

Хоча збірка невідома, Galaxy S20 FE, швидше за все, буде підтримувати зворотну бездротову зарядку і бездротову зарядку. І ми можемо очікувати, що він буде мати пластикову конструкцію, аналогічну стандартної версії Galaxy Note 20. З огляду на, що на рендер видно металевий каркас, задня панель, швидше за все, буде скляною.

І також на рендерах помітно потрійну камеру з 12-мегапіксельним основним датчиком, 12-мегапіксельним вторинним надширококутним об’єктивом з кутом огляду 123 градусів і третинним телеоб’єктивом на 8 МП з 3-кратним збільшенням. Інші аспекти, які ми можемо очікувати від майбутнього смартфона Samsung, включають стереодинаміки, NFC, безконтактні платежі, сертифікацію IP68, Android One UI 2.1 або 2.5 поверх Android 10, стандартні аспекти підключення і акумулятор ємністю 4500 мАг з підтримкою швидкої зарядки 15 Вт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.