Розкрито характеристики бюджетного смартфона Samsung Galaxy S20 FE

Витік інформації з WinFuture.de розкрило всі основні характеристики телефону Samsung Galaxy S20 Fan Edition. Є підтвердження того, що S20 FE буде доступний в двох конфігураціях з Exynos 990 для 4G і чіпсетом Snapdragon 865 для 5G. З чуток, європейські ринки отримають обидві версії.

Смартфон буде поставлятися з 6,5-дюймовою панеллю Super AMOLED з частотою оновлення 120 Гц і 32-мегапіксельною селфі-камерою, захищеною Corning Gorilla Glass 3. Роздільна здатність екарана складе 2400 х 1080 пікселів. Телефон буде запущений з 6 ГБ оперативної пам’яті і 128 ГБ пам’яті UFS 3.1, а також потрійний камерою на задній панелі.

Основна фішка – це 12-мегапіксельний широкий об’єктив з OIS. Він з’єднаний з 12-мегапіксельним ультрашироким Люціано і 8-мегапіксельним телеоб’ектівним модулем з 3-кратним оптичним зумом, який також може похвалитися OIS. Що стосується відео, то S20 FE зможе записувати відео з роздільною здатністю до 4K.

Galaxy S20 Fan Edition має кнопку живлення і регулятор гучності на правій стороні, а порт USB-C розташований внизу. Спочатку ходили чутки, що пристрій буде працювати Snapdragon 865 SoC, але смартфон недавно був помічений на Geekbench з чіпсетом Exynos 990.

У телефону є також захист IP68, бездротова система Powersare і пристрій для читання відбитків пальців під дисплеєм. Батарея має ємність 4500 мАг і дротову зарядку потужністю 15 Вт. Швидкість зарядки також була підтверджена в списку 3C.

Очікується, що Galaxy S20 Fan Edition вийде або в кінці вересня, або на початку жовтня. Він буде доступний в широкому діапазоні кольорів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.