Дизайн недорогого Redmi Note 10 розкрито якісним зображенням

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Слідом за першими фотографіями  Redmi Note 10 в мережі з’явилося якісне зображення, яке повністю розкриває дизайн нового недорогого смартфона від Xiaomi. Апарат буде помітно відрізнятися від того що вийшов раніше в цьому році Redmi Note 9.

Відповідно до представленого зображення, Redmi Note 10 отримає практично безрамковий екран з отвором під фронтальну камеру в кутку. На зворотному боці буде круглий блок основної потрійної камери з роздільною здатністю головного сенсора 48 Мп, про що свідчить відповідний напис. Сканер відбитків, судячи з усього, вбудований в кнопку включення на правій грані. 

За попередньою інформацією, новинка отримає 6,57-дюймовий дисплей з роздільною здатністю Full HD +, процесор MediaTek Dimensity 800U або Qualcomm Snapdragon 765G, 4/6/8 ГБ оперативної пам’яті, накопичувач на 64/128/256 ГБ і акумулятор ємністю 4520 мАг.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Дата презентації Redmi Note 10 поки не відома, але очікується в найближчому часі. Судячи з усього, Xiaomi остаточно перейшла на оновлення смартфонів Redmi двічі на рік. Так, в 2019-му вийшли 7-а і 8-а серії, а на початку цього – 9-я. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.