Оновлення MIUI 12 “зламало” Wi-Fi в деяких користувачів Xiaomi Redmi Note 9

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Прошивка MIUI 12 хоч і є найновішою і досконалою оболонкою Xiaomi, проте, її оновлення для деяких пристроїв привносять ряд проблем і помилок. Так,  до прикладу, свіже оновлення MIUI 12 “зламало” Wi-Fi у деяких користувачів бюджетного Xiaomi Redmi Note 9.

Реклама

Однак, йдеться саме про оновлення смартфонів, випущених для глобального ринку. Так, багато власників Redmi Note 9 Global скаржаться на неробочий Wi-Fi після завантажування і установлення нової версії MIUI 12. Також при оновленні смартфона, в деяких користувачів він перестає “тягнути” такі прості ігри, як, наприклад, Pokemon Go – роєкт, який користується величезною популярністю, буквально, став непрацюючим.

На даний момент Xiaomi не дала офіційних коментарів з приводу того, що сталося, але модератор Mi Community відповів на одну зі скарг, заявивши, що розробники програмного забезпечення в курсі ситуації, що склалася і вже працюють над її виправленням.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоPiunikaweb

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Лужна Софія
Лужна Софія
Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: