Розкрито перші подробиці про Redmi Note 10

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незабаром Xiaomi випустить смартфон Redmi Note 10. Він вже розроблений і зараз проходить тестування.

Фотографій і прес-рендерів цього с  мартфон поки немає, але в китайську блогосферу просочилася інформація про деякі його особливості. Наприклад, відомо, що він має підтримку 5G, у нього 8 ГБ оперативної пам’яті, а в якості операційної системи використовується чистий Android десятої версії.

Також повідомляється, що в Redmi Note 10 встановлений процесор MediaTek Dimensity 820 з вбудованим 5G-модемом. Це не дивує, адже в попередній моделі, Redmi Note 9 (на знімку вище), застосовується чіп MediaTek Helio G85.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У Xiaomi вже є кілька моделей смартфонів з процесором Dimensity 820, це Redmi 10X 5G і Redmi 10X Pro 5G, які продаються тільки в Китаї і офіційно не поставляються в інші країни.

Чіп Dimensity 820 націлений на використання в недорогих смартфонів з ухилом в мобільний геймінг. Він був розроблений компанією MediaTek спільно з Xiaomi, проводиться по 7-нанометровим техпроцесом і зібраний з чотирьох високопродуктивних ядер Cortex-A76 і чотирьох економічних ядер Cortex-A55. Очікується, що базова модель Redmi Note 10 буде коштувати в Китаї близько 1000 юанів, що становить приблизно 145 доларів або 4 000 гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.