Xiaomi офіційно анонсувала запуск Mi 10T в світі за ціною менше 299 євро

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На даний момент не секрет, що Xiaomi нарешті збирається випустити наступника торішнього Mi 9T. Очікується, що телефон Mi 10T буде випущений в цьому місяці, і Xiaomi підтвердила це в тізері, який опублікувала сьогодні.

«Ми збираємося випустити новий смартфон 5G в вересні цього року, і він буде коштувати від 2хх євро!», Оголосила компанія в своєму повідомленні на своїй глобальній сторінці. «Як новий смартфон нашої серії, Mi10 Series стане першим телефоном, який буде мати готується до випуску, абсолютно нову платформу Qualcomm Snapdragon 7-Series Mobile 5G. Чудове співвідношення ціни і якості, що дозволяє отримати 5G всім бажаючим ».

Тут не так вже й багато інформації, але повідомлення прояснює кілька речей. По-перше, Mi 10T буде запущений в усьому світі. Також, смартфон буде коштувати менше 300 євро, ймовірно, від 299 євро, що типово для таких маркетингових заяв, але все ж.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Під капотом буде чіпсет Qualcomm Snapdragon серії 700. Невідомо, який саме SoC це буде, але Xiaomi заявляє, що це новий чіпсет з підтримкою 5G. Це виключає новий Snapdragon 732G. Єдиний інший набір мікросхем, який відповідає цим специфікаціям, це Snapdragon 768G, але він вже використовувався на одному телефоні Redmi K30 5G Racing Edition, так що він не зовсім новий.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.