Galaxy A42 – найдешевший смартфон Samsung з 5G. Яким він буде?

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Galaxy A42 протягом останніх декількох тижнів згадується в новинах як найдешевший смартфон 5G від Samsung. Кілька годин тому компанія здивувала всіх, оголосивши про це офіційно. Нажаль, інсайдери розкривають лише деякі особливості цього телефону. Все про цей пристрій, включаючи його ціну, буде відомо ближче до його запуску в кінці цього року. Відповідно до прес-релізу Samsung, Galaxy A42 5G буде оснащений 6,6-дюймовим дисплеєм Infinity-U Super AMOLED, модулем з чотирма камерами і датчиком відбитків пальців на дисплеї.

Згідно звітам сертифікаційних центрів 3C і Safety Korea, дешевий смартфон буде обладнаний батареєю ємністю 5000 мАг, що мало в порівнянні з АКБ Galaxy M51 на 7000 мАг, але більше, ніж у багатьох пристроїв в цьому ціновому сегменті.

Крім того, згідно зі звітом Geekbench, смартфон буде оснащений центральним процесором Qualcomm Snapdragon 690. Очікується, що той же самий чіпсет буде працювати на майбутньому пристрої OnePlus. Очікується, що Samsung Galaxy A42 буде мати варіант 4G, як і Galaxy A51 і Galaxy A71. Але LTE-версія може отримати зовсім інший чіпсет.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.