Новий смартфон Vivo з перископною камерою на перших зображення

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Vivo Mobile Communications ще навесні подала в Національне управління інтелектуальної власності Китаю заявку на реєстрацію патенту, подробиці про який з’явилися тільки зараз.

У патенті присутні зображення смартфона Vivo, який, імовірно, оснащений сучасною камерою з перископним модулем. Екран має досить вузькі рамки і отвір для фронтальної камери.

Справа розташовуються гойдалка регулювання гучності, кнопка включення і блокування смартфона, а також клавіша, яку зручно використовувати для спуску затвора камери в горизонтальному режимі використання.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В основній камері представлено чотири датчика зображення, включаючи головний, оснащений найбільшим об’єктивом. Нижній модуль є прямокутним, це явне підтвердження використання перископну камери для оптичного зуму, кратність якого не називається.

Раніше Vivo представила унікальний підвіс для стабілізації зображення в смартфоні Vivo X50 Pro. Можливо, камера нового смартфона запозичить це рішення.

Під камерою на задній панелі присутня горизонтальна лінія. Ймовірно, корпус буде виконаний з різних матеріалів або буде двоколірним. Навряд чи нижня частина задньої панелі відведена під додатковий дисплей, як у Vivo Nex Dual Display . В такому випадку фронтальна камера б не знадобилася.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.