Xiaomi висміяла акумулятори майбутньої лінійки iPhone 12

Xiaomi висміяла акумулятори майбутньої лінійки iPhone 12
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Чжан Гоцюань голова відділу розробки ПЗ Xiaomi висміяв акумуляторну ємність  смартфонів з лінійки iPhone 12, ця інформація стала відома декілька днів тому після витоку. За словами представника Xiaomi, компанії Apple повинно бути соромно за такі акумулятори в смартфонах з підтримкою 5G.

Xiaomi висміяла акумулятори майбутньої лінійки iPhone 12

Спілкуючись з користувачами під своєю публікацією в соціальній мережі Weibo, Гоцюань зазначив, що акумулятори з меншою ємністю не є більш надійними, як більшість вважає. Крім того, він наголосив, що тестування енергоспоживання в смартфонах з підтримкою 5G необхідно виконувати при тривалому підключенні до мережі. Тільки так вийде зрозуміти, наскільки велика різниця в енергоспоживанні в порівнянні з підключенням до 4G-мереж, заявив менеджер.

Зауважимо, раніше стало відомо, які акумулятори Apple встановить в смартфони з лінійки iPhone 12. Компактний 5,4-дюймовий iPhone 12 буде оснащений акумулятором ємністю 2227 мАг, 6,1-дюймовий iPhone 12 Max – 2775 мАг, 6,1-дюймовий iPhone 12 Pro – 2815 мАг, а 6,7-дюймовий iPhone 12 Pro Max – 3687 мАг.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім того, сьогодні  інсайдери розкрили роздільну здатність камер нових iPhone.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.