iPhone 12 розчарував фанатів 12-мегапіксельною камерою

Минулого тижня з’явилися чутки про те, що iPhone 12 Pro отримає 64-мегапіксельний датчик і 5-кратний оптичний зум, проте зараз же авторитетний інсайдер і розробник контенту для пристроїв Apple засмутив шанувальників.

За словами джерела, Apple не планує збільшувати роздільної здатності камер своїх смартфонів в цьому році. Більш того, навіть в наступному році смартфони iPhone 13 (можлива назва) можуть отримати камеру роздільною здатністю 48, а не 64 Мп.

Що стосується лінійки iPhone 12, то всі моделі повинні отримати 12-мегапіксельні датчики зображення. При цьому сенсори будуть більшими, що дозволить смартфонам робити кращі знімки в умовах недостатнього освітлення.

iPhone 12 і iPhone 12 Max отримає два датчика в основній камері роздільної здатності 12 Мп, а також фронтальні 12-мегапіксельні камери. Моделі iPhone 12 Pro і iPhone 12 Pro Max додатково отримують по третьому 12-мегапіксельному датчику в основній камері.

Старші моделі також можуть отримати нову технологію стабілізації зображення. Повідомляється, що всі чотири моделі отримають новий ширококутний об’єктив з 7 лінзами, який повинен зменшити викривлення зображення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.