Oppo показала якісні зображення нового незвичайного смартфона

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Гнучкі смартфони поступово набирають популярність. Samsung випустила Glaaxy Fold з екраном, який складається всередину, Huawei пішла іншим шляхом, дисплей в Huawei Mate X огинає корпус в складеному стані. Також на ринку є Moto Razr 2019 (скоро вийде і Moto Razr 2020) в більш звичному форм-факторі розкладачки. Тепер ходять чутки, що Oppo випустить смартфон схожого форм-фактора, але з екраном як у Huawei Mate X, тобто зовні.

Згідно з повідомленням LetsGoDigital, китайський технологічний гігант недавно отримав патент на складаний смартфон, схвалений Всесвітньою організацією інтелектуальної власності. У патенті присутні зображення, які дозволили LetsGoDigital створити тривимірну модель пристрою.

Джерело додає, що Oppo створює компактний і зручний у використанні смартфон. Подібний форм-фактор дозволить використовувати смартфон навіть в складеному стані для багатьох завдань, а потрійна камера може використовуватися для селфі і відеодзвінків.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Запатентований пристрій Oppo оснащено датчиком, який визначає кут між двома корпусами, а також положення смартфона в просторі, при цьому операційна система автоматично підлаштовується під інтерфейс відповідно до орієнтації дисплея. У складеному стані частини корпуса утримуються разом магнітами.

Поки що невідомо, чи добереться смартфон до прилавків магазинів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.