Samsung Galaxy Note 20 перевірили на ремонтопридатність

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Представлені на початку місяця смартфони Samsung Galaxy Note 20 і Note 20 Ultra потрапили в руки експертів порталу iFixit, що спеціалізується на гайдах по ремонту цифрової техніки. Інженери провели повну розборку обох версій флагманського апарату і дали оцінку «рівнем складності» самостійної заміни його компонентів – він виявився вельми високим.

Основний акцент при розбиранні був зроблений на зняття акумулятора. На відміну від ряду інших брендів, Samsung не передбачає спеціальний язичок, що сприяє вилученню елемента живлення. Крім того, на думку авторів ролика, вендор застосував занадто багато клею, використовуваного для фіксації АКБ, що додатково ускладнює її демонтаж і може привести до пошкодження інших деталей.

Розібравши основну камеру, фахівці продемонстрували розміри зум-об’єктива з 50-кратним збільшенням, що пояснюють необхідність виступу в області основного модуля. Вони також відзначили, що вважали за краще б пластикову задню кришку скляної заради більшої «живучості» корпусу при падінні. Сюрпризом для інженерів стала антена 5G-модуля, яку вони так і не змогли знайти незважаючи на її явну наявність в конструкції.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Резюмуючи проведену роботу, фахівці відзначили, що через велику кількість клею і високу щільність компонентів в районі АКБ ремонт новинок вкрай утруднений. В результаті обидві модифікації Galaxy Note20 отримали всього 3 бали з 10 можливих за шкалою iFixit.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.