Чого чекати від EMUI 11. Новий дизайн Always-on Display, покращений режим кількох вікон, і не тільки

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Huawei готується до дебюту нової фірмової оболонки EMUI найближчим часом. Тим часом в мережі накопичується інформація про нововведення, які очікують користувачів смартфонів Huawei і Honor з запуском EMUI 11. 

Уже відомо, що EMUI 11 заснована на поки ще не випущеної для простих користувачів операційної системи Android 11, проте будуть нововведення і за межами стандартного набору нововведень Android 11. 

Джерело з китайської соціальної мережі Weibo розповів про декілька таких особливостях EMUI 11. По-перше, компанія оновить дизайн «завжди включеного дисплея» (Always-on Display, AOD). В останньому оновленні EMUI 10.1, з’явилися нові теми AOD з можливістю зміни виду годин в залежності від часу дня і тривимірними стилями відображення. У EMUI 11 режим отримає подальший розвиток. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також компанія поліпшить режим Multi-window (поділ екрану з декількома вікнами), додасть функції для легкого обміну контентом між пристроями і прискорить роботу. 

Окремо джерело зазначило, що інтерфейс буде доопрацьовано в порівнянні з EMUI 10.x і EMUI 11 легко адаптується для старих пристроїв. 

Презентація EMUI 11 повинна відбутися на конференції Huawei для розробників HDC 2020 року, яка стартує 10 вересня. Незабаром після цього очікується запуск бета-тестування EMUI 11 на смартфонах серії Huawei P40, а потім – випуск смартфонів Huawei Mate 40 з передвстановленою EMUI 11. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.