Включений iPhone 12 вперше показали в робочому стані

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Протягом декількох місяців мережеві інформатори сперечаються один з одним на тему очікуваної функціональності iPhone 12. Одним з головних предметів дискусій стала частота оновлення зображення на дисплеї майбутньої новинки. Поставити крапку в цьому питанні взявся авторитетний інсайдер Джон Проссер, який злив в мережу неофіційне «живе» відео з демонстрацією функцій майбутнього флагмана.

Інформатор показав дещо раніше опублікованих скріншотів, що вказують на наявність і лідара, і 120-герцового дисплея в iPhone 12. А для самих скептично налаштованих глядачів він підготував невеликий відеоролик, героєм якого імовірно став ще не анонсований iPhone 12 Pro Max.

Згідно відеоряду, в настройках iOS при включенні апарату можна знайти кілька цікавих пунктів. Один з них дозволяє примусово переключити дисплей пристрою в режим роботи з підвищеною частотою оновлення, а інший відкриває додатковий список налаштувань для камери. У цьому переліку можна побачити і активацію функції підтримки лидара, який поки є тільки у останнього покоління iPad Pro.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Проссер підкреслив, що всю інформацію йому надають безпосередньо з відділу тестування Apple, і її точність близька до 100%. Якщо витік виявиться достовірною, то користувачів чекають великий виріз під фронтальну камеру і датчики, підтримка відеозапису з роздільною здатністю 4К і частотою до 240 кадрів в секунду, а також збільшена на 10% товщина модуля основної камери через появу лидара. Представники Apple публікацію мережевого інформатора не прокоментували.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.