Ціни і комплектація iPhone 12 розчарували майбутніх покупців

Зазвичай компанія Apple представляє нові смартфони iPhone у вересні, проте в цьому році через пандемію коронавірусу і проблем з поставками, презентацію, за чутками, відклали на жовтень цього року.

Незважаючи на те, що деякі називають iPhone 12 незначним покращенням попередньої моделі, очікується, що смартфон отримає підтримку мереж п’ятого покоління, дисплей ProMotion з частотою оновлення 120 Гц, а також лазерний далекомір.

Через додавання нових функцій компанія Apple, як повідомляється, вирішила поставляти iPhone 12 без зарядного пристрою і стандартних навушників в комплекті, залишивши тільки кабель Lightning і сам телефон. Це вже було зазначено раніше аналітиком Мінг-чи Куо (Ming-chi Kuo), а також підтверджено аналітичною компанією TrendForce.

При цьому джерело також повідомило можливі стартові ціни на лінійку iPhone 12, які зовсім не радують. Незважаючи на відмову від корисних аксесуарів, базова модель iPhone 12 може стартувати з позначки від 699 до 749 доларів, а iPhone 12 Pro Max буде пропонуватися за ціною 1149-1199 доларів в базовій конфігурації. Для порівняння: iPhone 11 був випущений за 699 ​​доларів, а iPhone 11 Pro Max – за 1999 доларів.

Смартфони iPhone відмінно продаються з року в рік, цікаво буде подивитися, як відіб’ється затримка iPhone 12, а також зміна комплекту поставки на продажах смартфона в цей раз.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.