Poco X3 з унікальним дизайном показаний на якісних рендерах

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Слідом за першими подробицями про новий смартфон Poco в мережі з’явилися його якісні зображення і перелік технічних характеристик. Як очікується, новинка отримає назву Poco X3, і це буде перший в цьому році повністю унікальний апарат бренду, а не перейменована версія пристроїв від Xiaomi і Redmi.

Передбачуваний Poco X3 не схожий ні на один з уже випущених смартфонів. Практично всю лицьову панель займає дисплей з отвором по центру під фронтальну камеру. На тильній стороні незвичайним чином розташований блок камери з чотирма об’єктивами і спалахом, а через всю задню кришку проходить текстурна смуга з великим логотипом бренду. Сканер відбитків пальців вбудований в кнопку живлення, що може означати використання LCD-матриці.

Як повідомляє джерело, смартфон отримає 6,67-дюймовий дисплей з частотою оновлення 120 Гц, і ще не анонсований процесор  Snapdragon 732, акумулятор ємністю 5160 мАг з підтримкою швидкої зарядки потужністю 33 Вт, основну камеру на 64 Мп і фронтальну з роздільною здатністю 20 Мп.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Судячи з витоку, презентація пристрою відбудеться 8 вересня. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.