Власники смартфонів від Apple, OnePlus і Xiaomi змінюють їх на Meizu 17 або Meizu 17 Pro

Виробник оголосив акцію, яка дозволяє зі знижкою придбати гаждети Meizu 17 або Meizu 17 Pro. Власники смартфонів від Apple, OnePlus і Xiaomi змінюють їх на новинки, істотно економлячи на покупці.

Вперше подібна пропозиція стала доступна після появи минулого покоління лінійки. З виходом нового апарату в керівництві вирішили не тільки продовжити акцію, але і розширити її. Тепер новинку можна обміняти на пристрій від будь-якого бренду. Люди активно користуються шансом, змінюючи з доплатою свої старі апарати на нові “розумні” телефони.

Фахівці вже підрахували статистику і встановили, що найчастіше на Meizu 17 або Meizu 17 Pro переходять користувачі Apple, OnePlus і Xiaomi. На даний момент таких налічується 68%. Ті, хто принесуть на обмін iPhone, можуть отримати знижку до 505 доларів – це найбільш вигідна пропозиція. Найдешевше оцінюються апарати з Китаю. Сума при обміні може не перевищити 270 доларів США.

Пристрої, отримані при обміні, не продаються згодом цілком, а йдуть на розбір в рамках програми по вилученню запасних деталей і дорогих вузлів. Після цього їх ефективно використовують повторно. Якщо ж людина приніс старий апарат Meizu, то його відновлюють і виставляють на продаж.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.